Hydro-Safe Hydro-Safe         Taal: Nederlands | Français

img missing
 
img missing
.:Samenvatting

Reeds 20 jaar hebben 10.000den gezinnen dankzij HydroSafe eindelijk een MILIEUVRIENDELIJK alternatief gevonden op gebied van kalkbestrijding! Het werd hoog tijd! Om ten volle van uw HydroSafe te genieten en eventuele misverstanden, of ondeskundig advies te vermijden, gelieve onze richtlijnen op te volgen.

Huishoudelijke toepassing
  • 1 - Plaats de HydroSafe klemvast op een metalen leiding (koper,ijzer,inox) tot 34mm diameter. In geval van kunststof, min 1 meter vervangen door metaal. De afstand tussen uw HydroSafe en uw belangrijkste warmteproducenten mag maximaal 10 meter bedragen, (leidinglengte). Zo blijft zelfs het verste aftappunt onder behandeling. Staan er op verder dan 10 m nog warmtebronnen kan de plaatsing van een extra HydroSafe�Light� nodig zijn.
  • 2 - HydroSafe is in de eerste plaats een bescherming voor alle warmteproducenten! Hiervoor geldt onze garantie op de doeltreffendheid en dat tot onbeperkte temperatuur. Vb: Het verwarmingselement van een elektrische boiler zal 100den graden opwarmen, om water van 60� te bekomen. Ondanks deze extreem hoge temperaturen zal HydroSafe de weerstand kalkvrij houden.
  • 3 - Voor huishoud-elektro gelieve de richtlijnen op de technische bijsluiter op te volgen. Deze bijsluiter kan u steeds in de verpakking vinden.

Industriële toepassing

Hierbij zal de installateur en/of de verantwoordelijke van de firma de nodige gegevens van het gebouw verzamelen om het juiste type HydroSafe te bepalen.
 
img missing
img missing
img missing
img missing
img missing
img missing
img missing
samenvatting
img missing


 
     
© HydroSafe - 2007/2018