Hydro-Safe Hydro-Safe         Taal: Nederlands | Français

img missing
 
img missing
.:Montage

Zeer belangrijk: Plaats de HydroSafe nauwsluitend op een metalen of koperen leiding (vrij van verf en roest). Indien de installatie uit kunststof bestaat is het voldoende na de waterteller een stuk kunststof van min 1 meter te vervangen door een metalen leiding. Moeren goed aanspannen tot de leiding (A) tegen de driehoekige steunen (B) aansluit, de universele kop (C) past zich automatisch aan de diameter.

img missing

Test na de montage even of u handmatig het apparaat nog op en neer kan schuiven over de leiding. Zoja, moeren aanspannen tot dit niet meer het geval is.

img missing

Het niet respecteren van de gebruiksvoorwaarden kan leiden tot beschadiging van het apparaat. De garanties gelden naargelang goede plaatsing en juiste ingebruikname.


.:Controle

Hoe kan men de resultaten van de HydroSafe controleren?
Uw HydroSafe bezit 3 testlampjes die permanent moeten branden!

Strijkijzer:
Gebruik vanaf heden kraantjeswater. U zult een verhoging van het stoomvolume vaststellen.

Kraanwerk:
U zult merken dat de filters en douchekranen kalkvrij worden. Regelmatig het uiteinde van de kranen en sproeiers afdrogen, dit om te vermijden dat, bij het volledig drogen, het losse kalkpoeder aan de onderkant blijft kleven.

Douchewanden:
Reinig na gebruik uw wanden. U zal merken dat dit amorf poeder zeer gemakkelijk te verwijderen is.

Snelkokers - waterketeltjes:
Vul steeds met behandeld kraantjeswater en u zal merken dat de bestaande kalk begint te lossen.

Koffiezetapparatuur:
Giet na afkoeling van de koffiezet een kopje water (door HydroSafe behandeld) in het reservoir (idem voor strijkijzers) zodanig dat de leidingen steeds gevuld zijn.
Ontkalk uw koffiezet volledig alvorens de ingebruikname van uw HydroSafe.

Kookwasmachines:
Geen anti-kalkproducten meer toevoegen. Gebruik fosfaatvrij waspoeder. De kalkaanslag op de weerstanden zal verdwijnen dankzij de waterdruk.

Vaatwasmachines:
Bouw het toevoegen van zout af naargelang het afbraakproces van de kalk in uw installatie.

Elektrische boilers:
Bij aangekalkte boilers zal de kalkblok van de weerstand loskomen onder de vorm van poeder en op de bodem van de boiler terechtkomen. Door drukgebrek zal u de boiler na 3 � 4 maanden moeten ledigen.


Rentabiliteit
Wist u dat in de meeste gevallen HydroSafe zich reeds na 1 jaar terugbetaalt dankzij besparing in energie, de langere levensduur van uw toestellen en het vermijden van dure onderhouds- en reparatiekosten.
 
img missing
img missing
img missing
img missing
img missing
img missing
img missing
samenvatting
img missing


 
     
© HydroSafe - 2007/2018