Hydro-Safe Hydro-Safe         Taal: Nederlands | Français

img missing
 
img missing
.:Frequently asked questions

Mag ik mijn HydroSafe zowel horizontaal als vertikaal plaatsen?
Zeker, de HydroSafe staat in beide gevallen in de richting van het debiet

Wat moet ik doen wanneer ik op vakantie ben en dus geen water verbruik?
Bij afwezigheid (vanaf 1 week)is het aangeraden de HydroSafe uit te schakelen. De spoelen kunnen overhitten en de levensduur van uw apparaat verkorten.

Vergt mijn HydroSafe enig onderhoud?
Aan het toestel zelf is geen onderhoud.Droog na gebruik wel het kraanwerk en douchewanden af om te vermijden dat bij opdrogen van resterende waterdruppels de kalk (onder veel zachtere vorm)weer tevoorschijn komt.

Kan ��n enkel HydroSafe de hele woning behandelen?
Met zijn optimale kracht is HydroSafe krachtig genoeg om de volledige installatie tot op het laatste aftappunt(40 meter) te behandelen.Zorg er wel voor dat de HydroSafe op max. 10 meter van uw belangrijkste warmtebronnen gemonteerd staat. De plaatsing van een extra Hydrosafe "light" is aangewezen wanneer zich op meer dan 10m na uw Hydrosafe nog belangrijke warmtebronnen bevinden(vb boiler op derde verdieping).Een ketel met platenwisselaar moet steeds voorzien zijn van een HS light.

Mijn HydroSafe maakt een zoemend geluid.
Waarschijnlijk zijn de bevestigingsringen niet voldoende aangespannen. Span de ringen verder aan met een nr.8 sleutel.

Wat is de norm 2001/1220 ?
Dit is een Europese norm die zegt dat de samenstelling van het drinkwater niet mag gewijzigd worden door middel van chemische produkten,zouten. HydroSafe is hiermee conform en wordt dikwijls in de horeca en voedingssector toegepast.

Werkt HydroSafe op hoge temperaturen ook?
HydroSafe is de enige electromagnetische ontkalker met een doeltreffendheidgarantie en dit tot onbeperkte temperatuur. Weerstanden die tussen 500� en 1000� opwarmen blijven kalkvrij. HydroSafe wordt dikwijls geplaatst bij bakkerijovens en stoomcabines.

Hoe ver werkt Hydrosafe?
Leidingen,kraanwerk, sanitair,uitwendige electrotoestellen tot 40m na de Hydrosafe zijn geen probleem. Nogmaals,het is enkel de belangrijkste warmtebron zoals de boiler waar men rekening dient mee te houden :max 10m na het toestel.Desnoods schuift men de Hydrosafe op of plaatst men een extra HS light model voor de boiler In geval van een wandketel met platenwisselaars is een huishoudelijk model aan de inkom en een HydroSafe light vlak voor de ketel steeds van toepassing indien de ketel zich verder dan 1 m bevindt.

Spaar ik energie uit met HydroSafe?
HydroSafe is een van de meest energiebesparende toestellen op de markt.Niet alleen voorkomt het de isolerende kalklaag op uw warmtebronnen. Ook de reeds aangekalkte warmtebronnen zullen volledig gereinigd worden.Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!
 
img missing
img missing
img missing
img missing
img missing
img missing
img missing
samenvatting
img missing


 
     
© HydroSafe - 2007/2018